Fordítás

 • Gyors árajánlat:

  Az Ajánlatkérés menüpont segítségével néhány egyszerű lépésben kérhet árajánlatot, vagy választhatja a visszahívást is, ha azt szeretné, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot (munkaidőben egy órán belül visszahívjuk).

 • Ügyfélközpontúság:

  Fordítóirodánk célja a maximális ügyfélközpontúság, mert az Ön sikere a mi sikerünk is.

 • Minőségi és határidő-garancia:

  Ha a fordítóiroda munkájával kapcsolatban minőségbeli hiányosságokat tapasztal, panaszát rövid időn belül kivizsgáljuk, és jogos reklamáció esetén a hibát kijavítjuk, ill. kártérítést fizetünk. Késedelmes teljesítés esetén az ÁSZF-ben meghatározott kártérítést fizetünk.

 • Piacképes ár-érték arány:

  A fordítóiroda szolgáltatási csomagjait saját igényeinek megfelelően tudja összeállítani, így biztosan talál olyan megoldást, amely ár-érték arány szempontjából is megfelel céljainak.

 • Ingyenes tanácsadás:

  Örömmel vesszük, ha bármilyen fordítással kapcsolatos kérdéssel megkeresnek minket. Forduljon hozzánk bizalommal, ha pl. szeretné tudni, hogy egy honlap szöveges tartalmai közül mit érdemes lefordítani, vagy ha nem tudja eldönteni, hogy hivatalos vagy hiteles fordítást kell-e benyújtania egy adott helyen.

 • Adatvédelem:

  Nagyon fontosnak tartjuk a ránk bízott anyagok biztonságát, ezért fordítóinkkal titoktartási nyilatkozatot íratunk alá. Kérésére a fordítóiroda erről írásbeli igazolást is kiállít Önnek.

 • Korrektúra:

  Standard és Premium csomagunk részeként minden fordítást átnézünk a gépelési, nyelvhelyességi, helyesírási és tipográfiai hibák szempontjából, a többi fordításunkat pedig szúrópróbaszerűen ellenőrizzük.

 • Lektorálás:

  A fordítóiroda anyanyelvi és szakmai lektorokat is alkalmaz. Az anyanyelvi lektor egybeveti a forrásnyelvi és célnyelvi szöveg információtartalmát és elvégzi a szükséges tartalmi, stilisztikai (esetleg grammatikai) javításokat, illetve javaslatot tesz a szükséges javítások elvégzésére. A szakmai lektorálást ezzel szemben a témában jártas és a nyelvet is ismerő szakember végzi, aki elsősorban a pontos, egységes terminológiára ügyel.

 • Style guide:

  Ha a dokumentumai szabványosítása céljából kiadványszerkesztési útmutatóval (style guide) rendelkezik, akkor a fordítási megbízást az útmutató szerint fogjuk elvégezni.

 • Terminológiakezelés:

  Fordítóirodánk igény esetén a lefordítandó vagy lefordított szövegekben előforduló szakkifejezésekből terminológiai adatbázist készít, amelyet folyamatosan frissítünk.

 • Kiadványszerkesztés:

  Prospektusok, termékkatalógusok, reklámszórólapok, plakátok és egyéb nyomdai minőségű kiadványok fordításakor igény esetén a kiadványszerkesztést is elvégezzük önálló grafikai tervezéssel vagy az eredeti formátum megtartásával.

 • Próbafordítás:

  Fordítóirodánk az Ön kérésére ingyenes (legfeljebb 300 szó hosszúságú) próbafordítást készít, hogy meggyőződhessen a fordítóiroda szolgáltatásainak minőségéről. Csak annyi a kérésünk, hogy küldjön nekünk egy rövid értékelést az elvégzett munkáról.

Rólunk

A Fordításcentrum fordítóiroda komplex fordítási, tolmácsolási és lektorálási szolgáltatást, valamint tanácsadást nyújt ügyfelei számára. Keressen minket bizalommal, mindig találunk megoldást.

Bővebben

Elérhetőség

  +36-30-782-1364

  Visszahívást kérek

  info@forditascentrum.hu

  3300 Eger, Trinitárius utca 2. IV/63.

  forditascentrum

 

Közösségi oldalaink