Tolmácsolás

Tolmácsolást természetesen nem csak Budapesten, Egerben, ill. Budapest és Eger környékén vállalunk, hiszen fordítóirodánk adatbázisa számos olyan fordító és tolmács adatait tartalmazza, akik az ország bármely részén (Budapest, Eger, Szeged, Pécs, Győr, Miskolc stb.) végeznek tolmácsolási munkát. Külföldi tolmácsolás esetében is olyan megoldásra törekszünk, hogy a tolmácsolás útiköltsége minél kevesebb legyen, ezért mindig megpróbálunk az adott országban élő tolmácsokat keresni a feladatra.

 

 • Gyors árajánlat:

  Az Ajánlatkérés menüponton keresztül néhány lépésben kérhet árajánlatot, vagy ha a visszahívást választja, munkaidőben egy órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.

 • Ügyfélközpontúság:

  Fordítóirodánk tolmácsolási szolgáltatás igénybevétele esetén is maximális ügyfélközpontúságra törekszik, mert a legjobb megoldást szeretnénk nyújtani Önnek.

 • Minőségi garancia:

  Ha minőségbeli hiányosságokat tapasztal a tolmács munkájával kapcsolatban, panaszát kivizsgáljuk, és indokolt esetben kártérítést fizetünk.

 • Versenyképes ár-érték arány:

  Nem állítjuk, hogy mi vagyunk a legolcsóbb fordítóiroda, azonban ár-érték arány szempontjából verhetetlenek vagyunk.

 • Ingyenes tanácsadás:

  Ha a tolmácsolással kapcsolatban kérdése lenne, professzionális fordítóirodaként szívesen segítünk. Keressen minket bizalommal, ha pl. nem tudja eldönteni, hogy melyik tolmácsolási fajtát válassza, vagy hogy milyen tolmácstechnikára lesz szüksége.

 • Adatvédelem:

  Nálunk biztos kezekben tudhatja dokumentumait, mert tolmácsaink titoktartási nyilatkozatot írnak alá. Annak sincs akadálya, hogy erről Ön írásbeli igazolást kapjon.

 • Tolmácstechnika:

  Külön kérésre együttműködő partnerünk segítségével a tolmácstechnikát is biztosítani tudjuk (a szállítást és a technikai felügyeletet is vállaljuk).

Rólunk

A Fordításcentrum fordítóiroda komplex fordítási, tolmácsolási és lektorálási szolgáltatást, valamint tanácsadást nyújt ügyfelei számára. Keressen minket bizalommal, mindig találunk megoldást.

Bővebben

Elérhetőség

  +36-30-782-1364

  Visszahívást kérek

  info@forditascentrum.hu

  3300 Eger, Trinitárius utca 2. IV/63.

  forditascentrum

 

Közösségi oldalaink